ÚstínadLabemDnes.cz
ÚstínadLabemDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Svatovavřinecké slavnosti v Roudnici nad Labem

Kdy:
Sobota 23.08.2014 od 11:00 hod
Kde:
Hotel Vavřinec, Roudnice nad Labem
Pořadatel:
Sdílet:

Srdečně zveme na I. ročník Svatovavřineckých slavností do Hotelu Vavřinec v Roudnici nad Labem.

Na co se můžete těšit? Dobový jarmark, divadelní představení, živá hudba, prohlídka hotelu. Pro malé princezničky a pážata jsou připraveny soutěže, Sváťovo dividlo, skákací hrad a mnoho dalšího.

Program: Slavnostní zahájení čestným hostem panem Vladimírem Urbanem, starostou Roudnice nad Labem. Slavnostní otevření kavárny Café posvěcené sv. Vavřincem. Zahraje skupina Bonus Vlastimila Jurčíka.

Den otevřených dveří Hotelu Vavřinec. V tento den si můžete prohlédnout prostory hotelu s ukázkami svatební výzdoby, degustace a kongresů.

Dobový jarmark na nádvoří hotelu - stánky s víny, s nejrůznějšími lidovými řemesly, stánek partnerských měst a stánek s občerstvením ? grilované selátko a další dobroty na grilu. Minipivovar Labuť.

Skupina historického šermu Allgor. Celodenní vystoupení - rytířský turnaje, kejklíři, dobová muzika. Pro malé princezničky a pážata jsou připraveny soutěže: sekání brambor katovským mečem, hod věnečku na meč, zatloukání hřebíků do katovského špalku, přenášení živé vody...

Bohatý program pro děti: Velký skákací hrad, malování na obličej, Sváťovo dividlo. -Muzeum s artefakty z doby života sv. Vavřince. Vystoupení souboru irské a skotské hudby Ambiam. Stylová živá hudba hrou na flašinet k poslechu i k tanci. Kočár s koňským spřežením.

VSTUPNÉ: 100,-Kč / Děti do 15 let zdarma

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



31,866073608398