ÚstínadLabemDnes.cz
ÚstínadLabemDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

ÚSTECKÝ MAJÁLES 2014

Kdy:
Pátek 25.04.2014 od 14:00 hod
Kde:
Areál letního kina, Ústí nad Labem
Pořadatel:
Sdílet:

Ústecký Majáles přichází s nabitým line-upem a vychytaným doprovodným programem!
Jaro se pomalu blíží a slavnosti všeho studentstva na sebe nenechají dlouho čekat. V Ústí nad Labem už jsou přípravy v plném proudu, aby se Vám 7. ročník Ústeckého Majálesu předvedl zase v o něco větší parádě. Pokud se rádi bavíte, plány na pátek 25. dubna už máte jasné.

Brány letního kina se otevřou časně po době oběda, aby vám přinesly hudební nářez v podobě všech žánrů, které vás napadnou. Rock, punk, hiphop, raggae, alternativna, rock'n'roll ani popík, nic není Ústeckému Majálesu cizí. Na Majálesu vystoupí jména jako Tata bojs, Wohnout, PSH Doctor Victor, z řad studentů pak třeba Jekyll a Avisto. Další vystupující budou představováni průběžně, zaručujeme ale, že se máte na co těšit.

Samozřejmostí je i různorodý program nehudební. Městem jako už tradičně projde majálesový průvod, jehož účastníci v převlecích budou mít vstup zdarma. Dalším lákadlem jsou rovněž workshopy, nejrůznější adrenalinové atrakce, diskotéka na in-linech nebo game zóna. Downhillový závod ÚL- LET nahradí exhibice BMX.

Vstupné: základní 180,- / student 100,-Kč

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



63,204050064087