ÚstínadLabemDnes.cz
ÚstínadLabemDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Týden vědy a techniky 2017 - Ústí nad Labem

Kdy:
Pondělí 06.11.2017 od 08:00 hod až 12.11.2017
Kde:
Různá místa, Ústí nad Labem
Pořadatel:
Sdílet:

Týden vědy a techniky Akademie věd ČR je největší vědecký festival v České republice. Letošní, sedmnáctý ročník se uskuteční od 6. do 12. listopadu 2017.
Připraveno je na 500 akcí po celé republice včetně přednášek, výstav, dnů otevřených dveří, dokumentárních filmů, workshopů a mnoho dalšího. Bohatý program bude přichystán i v Ústeckém kraji.
Již tradičně se během Týdne vědy a techniky AV ČR uskuteční Dny otevřených dveří v Ústavu fyziky atmosféry AV ČR a na Meteorologické observatoři Milešovka, která je jednou z nejstarších horských meteorologických observatoří ve střední Evropě.
Pozor! Akce se koná již před oficiálním začátkem festivalu! Výlet na Milešovku můžete podniknout už o víkendu 4. a 5. 11.
Za přednáškami můžete zavítat například ve středu 8. 11. do Severočeské vědecké knihovny v Ústí nad Labem, kde se blíže seznámíte s technikami kriminalistické balistiky. Nebo se raději vydáte po stopách mimozemského života při přednášce, která se bude konat v úterý 7. 11. v Muzeu Louny?

Vstup na festival je zdarma, avšak na některé akce je třeba rezervovat si místo.
Rezervace je možná přes webové stránky www.tydenvedy.cz, kde jsou také uvedeny kompletní informace o celém programu festivalu.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



51,191091537476