ÚstínadLabemDnes.cz
ÚstínadLabemDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Ústecký deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Ústecký deník - sport Zdroj: Ústecký deník - sport |

Zastavené přestupy Slovanu? Splatíme to a vyřešíme, uklidňuje Agateljan

25. 4. 2024 | Není to vůbec růžové období. Hokejový Slovan stále řeší svou budoucnost, klub je stále v problémech. Neví se, jestli se bude hrát třetí nejvyšší soutěž, navíc nekončí problémy s dluhy.  

OBRAZEM: Slunetu tlačil za postupem i Houška. Byli jste také u toho?

25. 4. 2024 | Téměř vyprodáno. Tribuny obsypané diváky sledovaly postup ústeckých basketbalistů do semifinále Kooperativa Národní basketbalové ligy. Mezi diváky nechyběla i jedna z bývalých opor Slunety Pavel Houška i další hráči, kteří dříve oblékali ústecký dres.

Vysněná semifinálová série je neskutečně blízko. Proběhla by na zimáku?

25. 4. 2024 | /HLASUJTE/ Fanoušci na severu Čech se tetelí blahem. Tedy alespoň ti basketbaloví. V semifinále play-off Kooperativa NBL jsou jak děčínští Válečníci, tak ústecká Sluneta. Děčín vyřadil 4:0 Brno, Ústí slavilo ve středu postup přes Pardubice v poměru 4:1. Vše je navíc umocněné faktem, že varianta vzájemného semifinále je opravdu velmi blízko.

Dycky Most. Internet se baví novým angažmá trenéra Růžičky. Přetřásá se i Rajchl

25. 4. 2024 | V první dekádě tohoto století by ta zpráva způsobil hotovou senzaci. Vladimír Růžička bude trénovat Most! V současnosti ale vyvolává převážně smích. Internet se baví dalším angažmá kdysi úspěšného trenéra, který dobyl extraligové zlato i titul na mistrovství světa. „V Ústeckém kraji mu zbývají už jen Louny!" bere si například jeden z diskutérů na facebooku na paškál Růžičkovo časté střídání klubů v jeho rodném kraji. ...

Ústí zaplavila euforie! Basketbalisté jsou podruhé v historii v semifinále

24. 4. 2024 | Sluneta slaví! A s ní celá ústecká sportovní veřejnost. V pátém čtvrtfinále předvedla dominantní výkon, kterým dovedla duel k výhře 83:64 a zaslouženě si užívá přes Pardubice postup do semifinále. Teprve druhého v historii, před téměř vyprodanou halou.

Mládež ústecké Army ustála vyloučení a na lídra kraje už ztrácí pouze bod

23. 4. 2024 | Už jen jediný bod chybí béčku FK Ústí nad Labem na čelo krajského přeboru. Pomohla jim k tomu i výhra 2:1 nad houževnatým Litoměřickem.

Kvíz pro cestovatele i gaučáky: Poznejte nejkrásnější fotbalové stadiony světa

23. 4. 2024 | Vybrali jsme patnáctku známých a krásných fotbalových stadionů z celého světa. Kolik jich poznáte? Zkuste si vědomostní kvíz Deníku pro fotbalové fanynky a fanoušky. 

Další ztráta, lídr z Brné má po kolapsu už jen minimální náskok

23. 4. 2024 | Tomu se říká obrat z říše snů. Veleobrat! Juniorka Baníku Most ve víkendovém kole krajského přeboru nachytala lídra z Brné a složila ho 4:2. Přitom neměla do zápasu vůbec příjemné vyhlídky.

Deutsch po cenné výhře: Kluky jsem varoval, že nás v Krupce nečeká nic lehkého

22. 4. 2024 | Fotbalisté Neštěmic si připsali další tři body. Tentokrát velice cenné, neboť je vydolovali na hřišti na jaře dobře hrající Krupky. Navíc po obratu v poločase nepříznivého skóre 1:2.

Vyhrocený boj o postup. Mladou fanynku Pirátů okradl příznivec Havířova

22. 4. 2024 | Ve II. hokejové lize se hraje finále mezi Havířovem a Chomutovem, vítěz série postoupí o patro výše, tedy do Chance ligy. O líté boje je velký zájem, sledují je zaplněné stadiony. Zatím mají k oslavám blíže Piráti, kteří nad celkem z Těšínského Slezska vedou 2:1 na zápasy. Vyhrávají také v hledišti, vyznavači havířovských klubových barev totiž mají jeden velký škraloup. 

FOTO: V polopralese padaly góly. Činili se Stožický, Rybyšár, Doskočil i Coubal

22. 4. 2024 | V okresním přeboru Ústecka, který bývá nazývaný polopralesem, si Střekov upevnil své vedoucí postavení, když doma v přestřelce porazil Vaňov 6:4. Góly padaly i jinde, například béčko Neštěmic nasázelo poslední rezervě Libouchce osmičku. Po čtyřech prohrách se dočkaly bodů Povrly, doma si poradily se Skoroticemi. 

FOTO: Ústecká euforie. Viagemu vystřelil v Teplicích zlaté tři body Čičovský

21. 4. 2024 | Derby jako řemen se hrálo v neděli přes poledne na umělé trávě teplických Stínadel. Domácí béčko, které bojuje o záchranu, dlouho drželo v šachu Ústí nad Labem, jemuž jde naopak o postup do druhé nejvyšší soutěže. Vedení 2:1 ale mladí skláři v závěru ztratili, když nejprve srovnal Ouattara a poté ve druhé minutě nastavení obstřelil Němečka Čičovský.

Slavia zase zaváhala, má jen bod. Do bitvy o titul půjde z prvního místa Sparta

21. 4. 2024 | Fotbalisté Slavie sice v utkání 29. kola první ligy doma s Olomoucí dokázali smazat dvoubrankovou ztrátu, ale bod je pro ně málo. Sešívaní jen remizovali 2:2 a před posledním zápasem základní části je tak jasné, že do nadstavbové skupiny o titul půjde z prvního místa  Sparta. Mistři z Letné přestříleli doma Baník 4:3 a před pražským rivalem mají čtyřbodový náskok. Sparta díky prvenství v základní části bude mít v nadstavbě při derby výhodu domácího prostředí. ...

Smrtelné nehody: Na trati umírají jezdci i diváci, prezident chtěl rallye zrušit

21. 4. 2024 | Rallye Šumava předčasně ukončila smrt navigátorky Aleny Krejčíkové. Tragická nehoda zasáhla tuzemský šampionát po téměř 11 letech. V minulosti umírali na českých silnicích nejen závodníci, ale i diváci. Nejtragičtější havárií při tuzemské rallye byla ta v Lopeníku v roce 2012, kdy auto zabilo čtyři dívky ve věku od sedmi do dvaceti let. Šlo o amatérský závod, který nepatří do žádného seriálu rallyeových soutěží v Česku. ...

Sluneta byla blízko mečbolu ale ztratila poslední čtvrtinu

21. 4. 2024 | Basketbalisté Ústí nad Labem prohráli třetí čtvrtfinálové utkání 72:78 a v sérii už vedou jen 2:1 na zápasy.

Ústečtí volejbalisté odvrátili dvěma výhrami v Dobřichovicích pád z extraligy

20. 4. 2024 | Uf… Ústečtí volejbalisté žijí v naději, že zůstanou mezi extraligovou elitou! Po dvou domácích porážkách 1:3 zabrali na palubovce vítěze druhé nejvyšší soutěže ve středočeských Dobřichovicích.

Záliby Karla Gotta? Milenky, malování a sport. Fandil Slavii i Spartě

20. 4. 2024 | Život Karla Gotta, nejslavnějšího tuzemského zpěváka? To nebyly jen koncertní síně a nahrávací studia. Plzeňský rodák měl spoustu zálib. Patřily mezi ně ženy, tím byl Mistr známý, miloval také malování a, to vás patrně překvapí, sport!

Kam za fotbalem: Arma míří poprvé ven. Navštívit ale můžete nižší soutěže

19. 4. 2024 | Ústecké fotbalisty čeká derby v Teplicích. Doma nastoupí alespoň jejich rezerva, stejně jako například Mojžíř nebo Hostovice. Deník přináší opět tradiční přehled zápasů nadcházejícího víkendu.

Zlatý Eindhoven! Ústečtí plavci lámali rekordy

19. 4. 2024 | Výbuch českých rekordů ústeckých plavců se zapíše do historie. Ano, takovou parádu předvedli naši plavci na mezinárodním mítinku v holandském Eindhovenu,“ radují se v Ústecké akademii plaveckých sportů.

Chlumec mu vyrvali ze srdce. Za Přestanov si hraje „to svoje“

19. 4. 2024 | Hraj to svoje, to bude stačit. Pokyny, které kdysi Jan Malec dostával od trenéra Marčaníka v Pokraticích. „Tak nějak se toho furt držím a toulám se po hřišti,“ směje se dnes devětadvacetiletý útočník, který táhne vzhůru Přestanov, v němž začíná nová éra.

Zdroj: Ústecký deník - sport - https://ustecky.denik.cz
22:14:24 | 25.04.2024



Zpravodajství ÚstínadLabemDnes.cz

ÚOHS: ČEZ může převzít distribuci tepla v Chomutově, musí však do budoucna umožnit připojení dalších dodavatelů

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil pod podmínkou splnění závazků spojení ČEZ Teplárenská, a.s., a ACTHERM Distribuce s.r.o. (dále jen ČEZ Teplárenská a ACTD). Rozhodnutí již nabylo právní ...

Důvěřivá žena umožnila podvodníkům přístup do svého bankovnictví, přišla o své úspory

ÚSTECKO - Pětašedesátileté ženě v úterý kolem třetí hodiny odpoledne na mobilní telefon přišel formou sms odkaz. Tento odkaz poškozená otevřela a násl ...

MŽP: Realizace strategických projektů v uhelných regionech se rozjíždí

Ze staré konírny nové komunitní centrum v Karviné, moderní řemeslné dílny pro středoškoláky na Ústecku nebo zelená učebna na Karlovarsku. Celkem 31 žá ...

Odstavení uhelných elektráren Počerady a Chvaletice by nedostatek elektřiny nezpůsobilo, dokládá analýza Hnutí DUHA

Odstavení uhelných elektráren Počerady a Chvaletice neohrozí elektrizační soustavu dokládá analýza Hnutí DUHA. Na příkladu roku 2023 je jejich výkon n ...

SZÚ: Umělé povrchy hřišť či sportovišť mohou uvolňovat zdraví škodlivé látky

SZÚ upozorňuje subjekty, které pořizují pro dětská hřiště, sportoviště a další provozy umělé pryžové povrchy, na nutnost vyžadovat certifikaci výrobků ...



Pátek 26.4.2024
Ústecký kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes