ÚstínadLabemDnes.cz
ÚstínadLabemDnes.cz » Monitor zpráv » Alternativní zpravodajství » AC24.cz

Alternativní zpravodajství

AC24.cz Zdroj: AC24.cz |

Přijde brzy drtivý průlom? Analýza stavu na Ukrajině

19. 4. 2024 | Válka na Ukrajině se nyní nachází v kritickém bodě. Podle deníku The Wall Street Journal se strategie Vladimira Putina, jejímž cílem je přemoci západní... Článek Přijde brzy drtivý průlom? Analýza stavu na Ukrajině se nejdříve objevil na AC24.cz.

Ukrajina zveřejnila záběry z operace sestřelení ruského bombardéru Tu-22M3

19. 4. 2024 | Ukrajina zveřejnila video zachycující operaci, při níž byl podle ní sestřelen ruský strategický bombardér Tu-22M3 ve vzdálenosti asi 300 kilometrů od Ukrajiny. (Foto: X)... Článek Ukrajina zveřejnila záběry z operace sestřelení ruského bombardéru Tu-22M3 se nejdříve objevil na AC24.cz.

V hlubinách Pacifiku byl zaznamenán divný zvuk podobný ženskému hlasu

19. 4. 2024 | 1. března 1999 Národní úřad pro oceán a atmosféru (NOAA) zachytil záhadný zvuk v útrobách východního rovníkového Pacifiku. (Foto: Youtube) Záznam byl pořízen sérií... Článek V hlubinách Pacifiku byl zaznamenán divný zvuk podobný ženskému hlasu se nejdříve objevil na AC24.cz.

Televize natočila při útoku Íránu UFO, které sestřeluje rakety

19. 4. 2024 | IZRAEL – Televize Al-Džazíra natočila na obloze shluk UFO a možná i trojúhelníkové UFO, které během nedávného útoku Íránu sestřelilo několik bezpilotních letounů a... Článek Televize natočila při útoku Íránu UFO, které sestřeluje rakety se nejdříve objevil na AC24.cz.

Varování před tsunami po výbuchu sopky v Indonésii

19. 4. 2024 | INDONÉSIE – Byla vyhlášena pohotovost před tsunami, krátce po výbuchu sopky v Indonésii. (Foto: X) Indonéská vulkanologická agentura uvedla, že erupce byly vyvolány nedávnými... Článek Varování před tsunami po výbuchu sopky v Indonésii se nejdříve objevil na AC24.cz.

Ruský bombardér Tu-22M havaroval východně od Krymu

19. 4. 2024 | Ruský nadzvukový bombardér dlouhého doletu, pravděpodobně Tu-22M, havaroval na jihu Ruska, východně od Krymu. (Foto: X) Uvedli také, že jeden z dalších pilotů se... Článek Ruský bombardér Tu-22M havaroval východně od Krymu se nejdříve objevil na AC24.cz.

ŽIVĚ: Írán byl znovu pod útokem a vyčkává ohledně reakce

19. 4. 2024 | V živém přenosu můžete sledovat níže aktualizované dění na Blízkém východě na AC24.cz. (Foto: X) 10:28 Írán byl znovu pod izraelským útokem a vyčkává... Článek ŽIVĚ: Írán byl znovu pod útokem a vyčkává ohledně reakce se nejdříve objevil na AC24.cz.

Při havárii vrtulníku v Keni zahynul generál a devět vysokých důstojníků

18. 4. 2024 | „Dnes ve 14:20 došlo k tragické letecké nehodě… S hlubokým zármutkem oznamuji, že zemřel generál Francis Omondi Ogolla,“ řekl Ruto novinářům a dodal, že... Článek Při havárii vrtulníku v Keni zahynul generál a devět vysokých důstojníků se nejdříve objevil na AC24.cz.

Jak (a proč) FBI záhadně uzavřela federální sluneční observatoř

18. 4. 2024 | U soudu konečně vyšly najevo všechny podrobnosti o tom, co se stalo na sluneční observatoři Sunspot v roce 2018. (Foto: X) Mnoho let, observatoř... Článek Jak (a proč) FBI záhadně uzavřela federální sluneční observatoř se nejdříve objevil na AC24.cz.

Markéta Šichtařová: Digitální měna centrálních bank se stala realitou

18. 4. 2024 | V poslední době se vyrojila řada více či méně přesných či zmatených zpráv o tom, jak digitální měny centrálních bank (CBDC) začínají být uplatňovány... Článek Markéta Šichtařová: Digitální měna centrálních bank se stala realitou se nejdříve objevil na AC24.cz.

Zdroj: AC24.cz - https://ac24.cz
18:14:16 | 19.04.2024



Zpravodajství ÚstínadLabemDnes.cz

AOPK: Okáči skalní se vracejí do Českého středohoří

600 housenek motýla okáče skalního našlo nový domov na kopcích Oblík a Vraníky v lounské části Českého středohoří. Housenky na ně doputovaly v krabičkách až z Královéhradecka, kde probíhá jejich specializovaný odchov Českým svazem ochránců přírody ...

Podvodník vydávající se na internetu za ženu tahal z mužů peníze pod příslibem sexuálních služeb

CHOMUTOVSKO - Již téměř na 100 tisíc korun se v součtu vyšplhaly škody, které měl důvěřivým obětem způsobit 31letý muž z Klášterce nad Ohří. Ten se po ...

V loňském roce zaplatila VZP za léčbu hemofilie téměř miliardu korun

Hemofilie je vzácné dědičné onemocnění, které se projevuje poruchou srážlivosti krve. Vloni se s ním léčilo 1326 klientů VZP (dvakrát více mužů). Léčb ...

Europoslanci Vondra, Vrecionová a Krutílek navštívili Ústecký kraj. Řešili energetiku, zemědělství a inovace

Europoslanci Alexandr Vondra a Veronika Vrecionová spolu s expertem na EU Ondřejem Krutílkem navštívili Ústecký kraj. Hlavním tématem Alexandra Vondry ...

2. května dojde k plánované uzavírce silnice po koruně hráze Nechranic

Ve čtvrtek 2. května dojde k úplné uzavírce silnice č. 22512 vedoucí po koruně hráze vodního díla Nechranice z důvodu stavebních prací a pohybu techni ...



Pátek 19.4.2024
Ústecký kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes